Voor een klusjesman in Dordrecht zit u goed bij Romano’s Klusbedrijf

Kunt u een klusjesman in Dordrecht goed gebruiken? Romano’s Klusbedrijf helpt u graag bij de klusjes die u liever uit handen geeft. Mijn specialisatie zijn alles klusjes binnenshuis. Doordat ik mijn werk snel en secuur uitvoer, is uw klus altijd binnen no time gedaan. Als u uw klusjes daarentegen zelf uitvoert, kan hier nog wel eens enorm veel tijd in gaan zitten. Deze kostbare tijd kunt u beter besteden aan iets leuks, of om te gaan werken. Met mijn vele jaren ervaring kunt u er ook op vertrouwen dat uw klus goed uitgevoerd zal worden. Bent u benieuwd welke klussen ik voor u kan uitvoeren? Lees dan zeker even verder!

Welke klussen een klusjesman in Dordrecht van u uit handen kan nemen

Wanneer u een nieuw huis koopt, wilt u deze waarschijnlijk compleet naar uw smaak maken. Maar ook als u al een tijdje in een huis woont, is het nodig om af en toe een klus uit te laten voeren. Romano’s Klusbedrijf helpt u graag met verschillende soorten klussen. Mijn klusbedrijf in Dordrecht is onder andere inzetbaar voor het zetten van kozijnen, het stucen van muren en het leggen van laminaat. Maar er is nog meer. Ook kan ik u helpen bij het plafond sauzen, glas zetten, spuiten, klein loodgieterswerk, tegelwerk en de badkamer monteren. Als laatste ben ik ook inzetbaar als schilder in Dordrecht. Dit betekent dat ik al uw muren, plafonds, balken en kozijnen van een mooie laag verf kan voorzien. Waar heeft u een klusjesman in Dordrecht voor nodig? Ik hoor het graag!

Klusjesman Dordrecht

Neem vrijblijvend contact met me op

Heeft u interesse in een van de klussen die ik uitvoer? Of wilt u zelfs meerdere klussen in een keer door mij laten aanpakken? Dat kan! Het enige wat u dan nog te doen staat, is contact met mij opnemen. Wanneer u contact met me opneemt, kan ik met u een of meerdere dagen afspreken wanneer ik langs zal komen om de klus(sen) uit te voeren. Ook zal ik dan vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Heeft u toch eerst nog vragen over een van de klussen die ik uitvoer? Dan kunt u die ook stellen door contact met mij op te nemen. Ik help u dan graag verder. Wilt u ook dat ik een of meerdere klussen voor u uit handen neem? Schakel dan mij in als uw klusjesman in Dordrecht. Dan weet u zeker dat uw klussen goed uitgevoerd zullen worden, tegen een laag uurtarief!

Menu